HAVEPLAN TEGNET UNDER HAVEBESØG

Har du brug for et hurtigt overblik over, hvordan du kan indrette din have? Så får du med en haveplan tegnet under havebesøget en plan for din have, hvor du er med på vejen. Her får du den personlige løsning til at indrette din have med de rum, funktioner og farver, der passer til dig.

Haven kan blive en daglig glæde for dig og din familie, når den skræddersys til dig og du får en grøn oase, der er rar og tryg at være i. Det gælder blot om at finde ind til den indretning af din have med den stil, stemning og funktioner, der gør dig glad og passer til mulighederne i din have.

Ved at tegne haveplanen, når jeg er på havebesøg hos dig, så kan jeg give dig et samlet overblik over de personlige løsninger, der passer til dig og visualisere, hvordan du kan indrette din have i løbet af en dag.

Sådan foregår havebesøget 

Når du har besluttet dig for at få et havebesøg med en haveplan tegnet under havebesøget og vi har aftalt tid til besøget

 • Får du tilsendt mit personlige spørgeskema til dig. Det hjælper dig og mig med at få et samlet overblik over dine ønsker og behov til at din personlige have. Her får du mine spørgsmål, så vi får t samlet overblik over dine ønsker til stil, stemning, funktioner, farver og former på haven, som giver dig daglig haveglæde
 • Haveplanen kræver, at du forud for besøget skaffer eller tegner et grundplan, hvor dit hus, have og eksisterende belægninger, bede og bygninger er indtegnet. Du får en vejledning til grundplanen sammen med mine spørgsmål.
 • Selve besøget starter vi med at gå en tur rundt i din have
 • Undervejs snakker vi om dine ønsker og behov for en fremtidig indretning af haven og ser på mulighederne i din have
 • Vi forsætter snakken inde omkring spisebordet, hvor der er plads til, at jeg kan tage papir og pen frem og tegne en plan til dig
 • Her gennemgår vi dine ønsker og undervejs kommer jeg med løsningsforslag, som passer til dig og din familie, din have, hus samt din tid og kræfter.
 • Efter vores samtale tegner jeg haveplanen færdig hus dig. I slutningen af besøget præsenterer jeg planen for dig.
 • Afsæt fra 4 timer til et havebesøg og tegning af en overordnet haveplan. Her kan jeg tegne en haveplan til en meget enkel have.
 • Har du en ny eller større have, en have i flere niveauer eller et hus med flere vinkler? Eller har du mange ideer, som du vil drøfte? Så kræver det gerne 1-3 timer yderligere at tegne en haveplan på stedet.
 • Ønsker du en mere detaljeret plan, så kan jeg også tage planen med hjem og tegne færdig.

Med en haveplan tegnet under havebesøget får du

 • En håndtegnet haveplan, der giver dig overblik og viser hvordan du kan indrette din have med rum i din fremtidige have.
 • Forslag til hvilke overordnede planter, som træer, hække, buske og flader af bunddække, du kan plante i din have.
 • Min fulde faglige opmærksomhed og haveråd til dig.
 • Personlige og praktiske indretnings- og planteforslag til haven, som du umiddelbart kan gå i gang med efter besøget.

Praktisk info og pris

 • Prisen for en håndtegnet haveplan tegnet hos dig ved et havebesøg starter fra 5.500 kr., som er prisen på en enkel haveplan for en mindre have, som jeg kan tegne til dig på 4 timer. Prisen er inklusiv moms og min forberedelse.
 • Har du en ny eller større have, en have i flere niveauer eller et hus med flere vinkler, eller mange spørgsmål og ønsker, som du gerne vil have med i planen, så kræver det ofte 1-3 timer yderligere til at tegne en personlig haveplan på stedet.
 • Yderligere tid til havebesøg og tegning koster 475 kr. pr. ekstra halve time.
 • Prisen inkluderer min forberedelse, et personligt spørgeskema til dig, havebesøg samt moms og rækker normalt til at tegne en meget enkel haveplan.
 • Oveni kommer kørsel til Statens takster, der er 3,79 pr. km i 2024
 • Jeg kører i dag fra tegnestuen i Aarhus og kører som udgangspunkt op til en times kørsel herfra
 • Skriv venligst til mig på haveriget@gmail.com, hvis du ønsker at bestille tid til at jeg tegner din haveplan. Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har uddybende spørgsmål. Da jeg tit er på havebesøg og tegner haveplaner, er jeg lettest at kontakte via mail.
 • Jeg kan besøge dig på hverdage fra kl. 9-16, når jeg har en ledig tid i min kalender.
 • Normalt tegner jeg haveplaner tirsdag og torsdag med start for havebesøget kl. 9 eller kl. 13.  Så har vi tid til havebesøg og til, at jeg kan tegne din haveplan færdig og præsentere den for dig samme dag.
 • Særligt fra marts-juni og august-oktober har jeg højsæson for haveplaner. Bestil derfor for din egen skyld i god tid;-)
 • Faktura får du tilsendt umiddelbart efter besøget, så du i ro og mag kan betale op til 8 dage efter besøget via netbank.