Overvejer du køb eller salg af hus og har du brug for personlig vurdering af havens muligheder?

Står du for at købe hus med have:

 • Har du forelsket dig i et hus eller en grund?
 • Overvejer du om du kan skabe den have omkring dit kommende hus som du drømmer om?

Eller går du i salgstanker:

 • Overvejer du at sælge dit hus og vil du gerne give haven et ansigtsløft, der kan fremme dit hussalg?
 • Give haven en make-over, der er hurtig, nem og ikke kræver at du skal ud i større investeringer?

Haven er det første du ser

Så er du på rette vej. Haven er nemlig det første du ser, når du møder et hus. Uanset om du står foran et køb eller salg af hus med have, så er havens udformning og muligheder afgørende for vores førstehånds- og helhedsindtryk af huset.  Derfor er et kig på haven med en professionel ved din side virkelig en overvejelse værd, før du for alvor går i flyttetanker.

En harmonisk have fremmer dit salg

Som en eksklusiv ramme kan haven løfte dit hus og skabe et indbydende og harmonisk helhedsindtryk. Modsat kan unødig uro og rod i din have trække førstehåndsindtrykket af dit hus afgørende ned. Haven kan blive tungen på vægtskålen, der får en potentiel køber til at droppe tanken om netop dit hus.

Ofte er det enkle greb der skal til at løfte førstehåndsindtrykket af din have. Selv når du står foran et salg kan det være svært at skille dig af med personlige planter. Uanset om det er de røde roser, som du fik i bryllupsgave eller det træ, som du for længe siden plantede for som en spæd spire og som nu er vokset sig voldsomt stor og fylder alt for meget i forhaven.

Derfor kan det være værdifuldt, at du tager din personlige, professionelle haverådgiver med på råd og får konkrete, kontante tips til, hvordan du hurtigt og nemt gør dit hus salgbart.

Vurder haven inden du skriver under

Ved et kommende huskøb er det væsentligt at du får vurderet husets OG havens fremtidsmuligheder.  Harmonerer haven med dine fremtidsdrømme? Hvordan er jorden under plænen? Er det muligt at fjerne de store træer og skabe den udsigt og det haveliv som du drømmer om her? Vel at mærke INDEN du sætter underskriften på købsaftalen!

Har du brug for en professionel råd og vurdering af havens fremtidsmuligheder er et haverådgivningsbesøg både før køb og salg en god investering for at sikre dig mod fejlkøb og for at fremme dit salg.

Ved et FØR KØBS- eller SALGS-havebesøg får du:

 • Cirka 1,5 times rådgivningsbesøg overalt i østjylland
 • Gennemgang af haven og dine umiddelbare havespørgsmål besvaret undervejs
 • Forslag til prioriteret liste over tiltag du kan gøre for at fremme dit hussalg
 • Hurtig udrykning, hvis du har brug for det forud for køb
 • Kontakt mig blot på mobil 20212211, hvis du ønsker et hurtigt førkøbsbesøg og send mig en besked med dine behov for råd
 • Løs skitse med forslag på stedet, om du har brug for det, blot du selv skaffer en situationsplan over hus og have
 • Besøget foretages gerne i samarbejde med din ejendomsmægler og med fokus på den særlige målgruppe som dit hus især henvender sig til ved salg
 • Sørg blot selv for at fremskaffe lokalplaner, grundejerforeningsvedtægter og ledningsplaner, hvis du ønsker at vi skal drøfte grundens fremtidige muligheder.

Pris for købs eller salgsbesøg inklusiv moms og kørsel  2500 kr.

Speciale i haveløft og forkærlighed forhaven

Jeg har i en årrække arbejdet personligt med, hvordan du med enkle, praktiske greb og lidt knofedt kan løfte din have med henblik på at den fremstår harmonisk og indbydende. Især forhaven har stor betydning for indtrykket af dit hus, som jeg kan hjælpe dig med at løfte. Med et enkelt havebesøg kan jeg hjælpe dig til at få overblik over, hvad der skal til at løfte dit hussalg set fra havesiden og hvad du skal være opmærksom på, før du springer ud i at købe dit fremtidige drømmehus.