GRØN MARKEDSFØRING

IMG_3562Kniber det for dig og jer at holde jer på sporet og nå det hele? Er markedsføring ofte det sidste du får tid til at tænke på i en travl hverdag? Måske har du brug for hjælp til at synliggøre dine planter og produkter? At lægge en strategi for, hvordan I løbende sikrer jeres markedsføring, kommer på de digitale medier og profilerer jeres kvaliteter? Både overfor nye og eksisterende kunder? Kort og godt at hjælpe jeres markedsføring godt og helt lavpraktisk på vej – uden at det koster en formue? 

Har du brug for en til at hjælpe jer godt på vej?

Søger du en, der kan hjælpe jer med:

  • At udforme en markedsføringsplan for jeres forretning, jeres nye plante eller produkt?
  • At skrive jeres nyhedsbrev, facebookside eller annoncer?
  • At lave tekst og fotos til en aktuel pressemeddelse eller artikel om jeres udvalgte planter?
  • Ideer og materiale til at præsentere jeres virksomhed og produkter på hjemmeside, udstillinger eller andre, nye events?

Så har du og din virksomhed måske brug for en erfaren skribent og fotograf, der både kan skrive og fotografere? Måske en professionel markedsføringsrådgiver med bred indsigt i branchen, et solidt kendskab til havekunder og som på egen krop kender udfordringerne ved at være selvstændig i en mindre virksomhed med få midler til markedsføring.

Kontakt mig gratis og uforpligtende

Har du brug for hjælp og ønsker du et gratis og uforpligtende møde om, hvordan du og din grønne virksomhed kan blive skarpere til at differentiere jer og markedsføre jeres planter og forretning for få udgifter?

Så er du altid velkommen til at kontakte mig. Lad os tage en snak og eventuelt aftale et møde. Så kan vi sammen indkredse dine og jeres behov for markedsføring og hvordan jeg eventuelt kan hjælpe jer.

Skriv blot til mig på haveriget@gmail.com med et par ord om dine behov og udfordringer. Du er også velkommen til at ringe til mig på mobil 20 21 22 11. Jeg kan indimellem være svær at træffe, så læg bare en besked og jeg vender tilbage til dig.