Søger du et levende foredrag om haven og livet i haven?

IMG_4325

Søger du en engageret og inspirerende foredragsholder?

Vil du gerne se og høre mere om, hvordan du kan indrette din have, skabe liv og langstrakt blomstring i din have med levende ord og billeder?

Så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg brænder for at smitte dig med haveglæde og holde foredrag om, hvordan du indretter din personlige have, vælger spændende, sunde og sikre planter og får et rigere liv i haven.

Mine foredrag er både for dig, der er ny i haven og for dig, der er mere erfaren haveejer. Jeg underviser professionelt gartnere på gartnerskolen om bl.a. stauder, havedesign og sunde og nemme planter og nyder at holde foredrag for haveinteresserede på alle niveauer.

I 2021/22 tilbyder jeg følgende foredrag for dig der er haveinteresset, for biblioteker og haveforeninger:

  • ‘Sådan designer du din personlige have’. Både for dig, der er ny haveejer og dig, der er erfaren. Her får du enkle, håndgribelige tips til, hvordan du designer din personlige have, så den passer til dig, din smag og behov med den stil og indretning som giver dig daglig haveglæde. Lær, hvordan du bygger grønne rum i haven og løfter din have med enkle arkitektoniske greb som tag, vægge og gulv, rytme og balance – blandt meget andet.
  • Få en vild og livgivende have, der holder og er til at holde. Drømmer du at gøre din have mere vild, dyre- og insektvenlig? Om at tiltrække flere bier, sommerfugle, mariehøns og om at se og høre din have summe af liv? Så kom med her og lær på en aften, hvad du kan gøre for at nyttedyrene slår sig ned og yngler i din have. Og hvad du gør for at de trives godt i din have året rundt. Det handler nemlig om mere end blomsterfrø. Med en god viden om hvordan du bygger en have op med velvalgte planter, vand og levesteder kan du både få en have fuld af liv og en smuk have, der er til at holde i praksis.
  • ‘Sådan skaber du vellykket beplantning med stauder’. Foredraget giver dig helt håndgribelige værktøjer til at tegne dine egne staudebede og vælge stauder, der giver dig langstrakte haveglæde.
  • Få et rigt liv med fugle i haven. Her får du inspiration til, hvordan du kan lokke flere livgivende fugle til din have med nogle helt enkle greb om plantevalg, fodring og indretning af haven.
  • Stedsegrønne haveglæder. Med brug af udsøgte stedsegrønne i havens rum får du farver og glæde af din have hele året. I dette foredrag får du inspiration til, hvordan du bruger nutidens stærke stedsegrønne til at farve, forme og forny din have. Få den første inspiration her, hvis du er medlem af Haveselskabet: https://haveselskabet.dk/fem-usaedvanlige-stedsegronne

Har du andre ønsker til foredrag?

Hvis du har andre emner om haven, planter eller dyreliv i haven, som du gerne vil glæde dig selv og inspirere andre med og ønsker at høre et farverigt foredrag om, så er du velkommen til at kontakte mig på haveriget@gmail.com.

Fortæl mig, hvad du ønsker at høre om, hvor og hvornår foredraget skal holdes og hvad der er vigtigt for dig at få med i foredraget. Så vil jeg hjertens gerne hjælpe dig, hvis emnet er et af de fagområder, som jeg har indgående faglig og praktisk viden om.

Prisen for et haveforedrag

Kontakt mig for at få prisen på et aftenforedrag i din forening på ca. 2 x 1 time, der er rigt illustreret med faglig inspiration, fotos og eksempler på haveplaner, som jeg har tegnet.

Kørsel afregner jeg efter Statens takster, der pt. er 3,70 kr. pr. km i 2022 plus 125 kr. pr. halve times kørsel fra Hadsten.