Søger du et levende foredrag om haven?

IMG_4325

Søger du en engageret og inspirerende foredragsholder?

 

Så er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg brænder for at holde foredrag, smitte dig med haveglæde og inspirere dig til, hvordan du indretter din personlige have og får et rigere liv i haven.

Jeg holder foredrag i hele landet og mine haveforedrag er både for dig, der er ny i haven, for dig, der er mere erfaren haveejer og dig, der arbejder med haven professionelt.

 

I 2023/24 tilbyder jeg følgende haveforedrag for dig, der er haveinteresseret, for haveforeninger, biblioteker mm:

 

  • Sådan designer du din personlige have.  Her får du enkle, håndgribelige trin til, hvordan du designer din personlige have. I min verden er det vigtigste ikke bare at haven passer til huset og stedet, men også at den passer til dig, din smag og behov med den stil, stemning og farver, som giver dig daglig haveglæde. Lær her, hvordan du bygger rum i haven og løfter din have med enkle, arkitektoniske greb, som tag, vægge og gulv, rytme og balance. Foredraget er fuld af inspiration og lærerig viden for dig, der er ny haveejer og værdifulde værktøjer til dig, der er erfaren haveejer.

 

  • Sådan får du en livgivende have. Drømmer du at gøre din have mere dyre- og insektvenlig? Om at tiltrække flere bier, sommerfugle, mariehøns og om at høre din have summe af liv? Så kom med og lær, hvad du kan gøre for at nyttedyrene slår sig ned og yngler i din have. Det handler nemlig om mere end blomsterfrø. For at skabe varigt liv og biodiversitet i haven, så handler det også om hvad du gør for at insekter, fugle og dyr trives godt i din have året rundt.  Med en større viden om hvordan du bygger en have op med velvalgte planter som føde med vand og levesteder. Så kan du få en have fuld af liv og samtidig en smuk have med oplevelser året rundt.

 

  • Sådan skaber du vellykket beplantning med stauder. Foredraget giver dig ny inspiration til staudebedet og helt håndgribelige værktøjer til at tegne dine egne staudebede. Her får du værktøjer til at sammensætte dine bede, så du både får liv, ro og rytme, årstidsvariation, løbende blomstring og bliver bedre til at vælge stauder, der giver dig langstrakt haveglæde.

 

  • Sådan får du et rigt liv med fugle i haven. Her får du inspiration til, hvilke fugle du kan opleve i din have og hvordan du kan lokke flere livgivende fugle til din have med nogle helt enkle greb om plantevalg, fodring og indretning af haven.

 

  • Stedsegrønne haveglæder. I dette foredrag får du inspiration til, hvordan du bruger nutidens stærke stedsegrønne til at farve, forme og forny din have. Ved brug af udsøgte stedsegrønne i havens rum får du farver og glæde af din have hele året.Få den første inspiration her, hvis du er medlem af Haveselskabet: https://haveselskabet.dk/fem-usaedvanlige-stedsegronne

 

Har du andre ønsker til haveforedrag?

 

Hvis du har andre emner om haven, planter eller dyreliv i haven, som du gerne vil glæde dig selv og inspirere andre med? Så er du velkommen til at kontakte mig på haveriget@gmail.com.

Fortæl mig, hvad du ønsker at høre om, hvor og hvornår foredraget skal holdes. Så vil jeg gerne lave et nyt foredrag, hvis emnet er et af de fagområder, som jeg har indgående faglig og praktisk viden om.

 

Prisen for et haveforedrag

 

Kontakt mig på mail haveriget@gmail.com om dato og pris på et levende og lærerigt foredrag i din forening på ca. 1,5-2 timer, der er rigt illustreret med faglig inspiration, fotos og eksempler på haveplaner, som jeg har tegnet.

 

Praktik og teknik

 

Jeg kommer med mit foredrag på et USB-stik.

Hvis du er arrangør, så sørg venligst for at

  • Fremviser
  • Lærred 
  • Bærbar computer

er sat op, tændt og testet, når jeg kommer.