Søger du levende foredrag om haven?

IMG_4325

Søger du en engageret og inspirerende foredragsholder?

Vil du gerne se og høre mere om, hvordan du kan indrette din have, skabe liv og langstrakt blomstring i din have med levende ord og billeder?

Så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg brænder for at smitte dig med haveglæde og holde foredrag om, hvordan du indretter din personlige have, vælger spændende, sunde og sikre planter og får et lettere og rigere liv i din have.

Mine foredrag er både for dig, der er ny i haven og for dig, der er mere erfaren haveejer. Jeg underviser professionelt gartnere på gartnerskolen om bl.a. stauder, havedesign og sunde og nemme planter og nyder at holde foredrag for haveinteresserede på alle niveauer.

I 2020/2021 tilbyder jeg følgende foredrag for haveinteresserede, biblioteker og haveforeninger:

  • Nyt i år! Stedsegrønne haveglæder. Med brug af udsøgte stedsegrønne i havens rum får du farver og glæde af din have hele året. I dette foredrag får du inspiration til, hvordan du bruger nutidens stærke stedsegrønne til at farve, forme og forny din have. Få den første inspiration her, hvis du er medlem af Haveselskabet: https://haveselskabet.dk/fem-usaedvanlige-stedsegronne
  • Nyt i år! Hortensia i haven. Her får du inspiration til nye, blomsterrige hortensia-sorter og tips til, hvordan du kan designe dine bede og havens rum med hortensia. Se mere i Haven januar 2020 og https://haveselskabet.dk/gode-hortensia.
  • ‘Sådan skaber du nyt liv i haven’. For nye haveejere og erfarne haveejere, der ønsker nyt liv i haven. Her får du lette og praktisk tips til, hvordan du indretter din personlige have efter dine behov, din smag og dine ønsker.
  • ‘Sådan skaber du vellykket beplantning med stauder’. Foredraget giver dig helt håndgribelige værktøjer til at tegne dine egne staudebede og vælge stauder, der giver dig langstrakte haveglæde.
  • Sådan får du et rigt liv med fugle i haven. Her får du inspiration til, hvordan du kan lokke flere livgivende fugle til din have med nogle helt enkle greb om plantevalg, fodring og indretning af haven.
  • Haven i Hammel. Om sansehaven, som jeg har tegnet til Hammel Neurocenter.

Har du andre ønsker til foredrag?

Hvis du har andre emner om haven, planter eller dyreliv i haven, som du gerne vil forkæle dig selv og andre med et farverigt foredrag om, så er du velkommen til at kontakte mig på haveriget@gmail.com. Fortæl mig, hvad du ønsker at høre om, hvor og hvornår foredraget skal holdes og hvad der er vigtigt for dig at få med i foredraget. Så vil jeg hjertens gerne hjælpe dig, hvis emnet er et af de fagområder, som jeg har indgående faglig og praktisk viden om.

Prisen for et haveforedrag

I 2020 er prisen for mine faste haveforedrag 4.000 kr.  Her får du et aftenforedrag på ca. 2 x 1 time, der er rigt illustreret med faglig inspiration, fotos og eksempler på haveplaner, som jeg har tegnet og artikler, som jeg har skrevet.

Kørsel afregner jeg efter Statens takster, der er 3,52 kr. pr. km i 2020 og 125 kr. pr. halve times kørsel fra Hadsten.