Havebesøg

IMG_8088

Har du brug for et havebesøg med råd til at passe og indrette din have?  Med et personligt havebesøg gennemgår jeg sammen dig dele eller hele din have. På et havebesøg får du hurtigt og nemt svar på dine praktiske spørgsmål og konkrete tips til hvordan du kan passe din have. Her kan du også få mine umiddelbare ideer til, hvordan du kan indrette din have, så du får en personlig have, der passer til dig, dit liv og giver dig mere haveglæde i hverdagen.

Et havebesøg er værdifuldt for dig, hvis:

 • Du ofte mister overblikket over, hvor du skal starte og ende, når du endeligt har tid til at komme at komme i haven
 • Du kommer til at købe planter, som du egentligt ikke ved, hvor du skal plante og du derfor planter dem lidt tilfældigt, når du kommer hjem
 • Du ønsker at skabe rum i din have, så der både er plads til børnenes leg, trampolin og boldspil, til at du kan samle din familie og venner på terrassen om en hyggemiddag og et køligt glas bobler. Og måske savner du også plads til dig selv og en fredfyldt hyggekrog, hvor du kan forkæle dig selv og trække dig tilbage med et hvil i hængekøjen
 • Du har svært ved at forene dine havedrømme med ønsket om en enkel og overskuelig have (og begrænset tid og pengepung)
 • Du bare drømmer om at nyde det gode liv i haven. At blive omgivet af betagende blomsterbede, kulinarisk køkkenhave eller et lækkert lyst orangeri.
 • Du ikke er gift med en gartner og indimellem strander, fordi du mangler viden om, hvordan du rent praktisk skal gribe dine haveprojekter an og mangler manpower til at få ført dine havedrømme ud i livet.

IMG_8107

Sådan kan jeg hjælpe dig med et havebesøg

Er tiden inde for dig til at tage planteskeen i den anden hånd og få personlig og professionel hjælp? Med udgangspunkt i dig, dine ressourcer og dine havedrømme glæder jeg mig til at hjælpe dig med at skræddersy din have, så den passer til dig og forme dit gode haveliv fremover. Gennem min samtale med dig i løbet af et havebesøg hjælper dig med at finde ind til kernen i dit haveliv. Mit mål er at hjælpe dig med at skabe din personlige have med den stil, de farver og former, som giver dig en daglig dosis haveglæde.

Samtidig kan jeg hjælpe dig med at være realistisk om dine muligheder, ressourcer og hvilken have, der passer til dig. Ingen have passer nemlig sig selv og der er stor forskel på, hvor meget tid en have kræver. Med nogle enkle praktiske råd, kan jeg hjælpe dig med at indrette din have, vælge dine planter med omhu og give dig råd til at klare det hårde arbejde.

Haven kan blive en daglig glæde for dig, din familie og dine venner, så du både får spændende sanseoplevelser, forskellige udfoldelsesmuligheder og en grøn oase, der er rar og tryg at være i. Det gælder blot om at finde ind til den indretning af haven med den stil og det plantevalg, der gør dig glad og forener dine ønsker og drømme med dine ressourcer og de bedste muligheder i din have.

Ønsker du haverådgivning? Så start med dit personlige havebesøg her

Grundlaget for al god haverådgivning bygger på et solidt fagligt fundament til havedesign og planter  sammen med et godt kendskab til dig, dine personlige ønsker og behov forenet med den stil, de muligheder og faktiske forhold, som din have og dit hus rummer.

Derfor begynder jeg altid min haverådgivning med at sende et spørgeskema til dig før havebesøget. Det gør jeg for at lære dig og din have bedre at kende. Det gør også at vi kan nå igennem flere af dine spørgsmål og ønsker under havebesøget.

Uanset om du har brug for en stribe her-og-nu-løsninger til din have, om du ønsker en haveskitse eller en mere detaljeret haveplan, så giver et personligt havebesøg et solidt fundament jeg for at hjælpe dig på vej mod dit gode haveliv.

IMG_8174

Sådan foregår havebesøget

Når du har besluttet dig for at få et havebesøg og vi har aftalt tid til besøget

 • Får du tilsendt mit spørgeskema til dig samt vejledning til opmåling af haven, som du skal forberede for at få en god start på processen. Det hjælper både dig og mig til at finde ind til dine ønsker og behov for at indrette din personlige have med de funktioner, farver og former på haven, som giver dig en daglig glæde
 • Selve besøget starter vi med at gå en tur rundt i din have
 • Undervejs snakker vi om dine ønsker og behov for en fremtidig indretning af haven og ser på havens muligheder
 • Har du praktiske spørgsmål, som hvordan du beskærer dine æbletræer, bygger nye højbede eller kan placere en ny hyggekrog til dig og din familie, så tager vi dem undervejs.
 • Vi forsætter snakken inde omkring spisebordet, hvor der er plads til at vi kan tage papir og pen frem (og gi’r du en kop kaffe bliver besøget bare endnu bedre:-)
 • Her gennemgår vi dine ønsker, behov og spørgsmål og undervejs kommer jeg med løsningsforslag, som passer til dig og din familie, din have, hus samt din tid og kræfter
 • Afsæt mindst 2 timer til havebesøget (og hold gerne fri bagefter for du har garanteret hovedet fuld af nye havedrømme og er godt ‘brugt’ efter et intenst besøg).

Med et havebesøg får du

 • Min fulde faglige og menneskelige opmærksomhed og personlige haveråd til dig
 • Umiddelbare ideer til, hvordan du kan indrette din have
 • Ideer til hvilke overordnede planter, som du kan supplere din have med
 • Nu og her forslag til, hvordan du kan passe og pleje din have
 • Input til hvilken rækkefølge du med fordel kan prioritere dine haveprojekter
 • Personlige og praktiske haveråd, som du umiddelbart kan gå i gang med efter besøget.

Praktisk info og pris

 • Min pris for et personligt havebesøg hos dig på 2 timer er 2.800 kr. i 2019 (2.240 kr. plus moms) inklusiv min forberedelse og spørgeskema, moms og kørsel indenfor 20 km fra Hadsten.
 • Kørsel udover 20 km fra Hadsten fakturerer jeg efter Statens takster for kørsel, der er 3,56 pr. km i 2019.
 • Kontakt mig blot på haveriget@gmail.com, hvis du ønsker at bestille tid til et personligt havebesøg og foreslå gerne tider, som passer dig at vi mødes.
 • Jeg kan som udgangspunkt besøge dig på hverdage fra kl. 9-17 og fredag til kl. 9-16, så snart jeg har en ledig tid i min kalender.
 • Ønsker du en samlet haveskitse, der samler indretningsforslagene til din have eller en mere detaljeret haveplan, så kan du også bestille det i forbindelse med dit personlige havebesøg.
 • Faktura får du umiddelbart efter besøget, så du i ro og mag kan betale op til 8 dage efter besøget via din netbank.

IMG_8143