Levende foredrag om haven

IMG_4325

Søger du en engageret og inspirerende foredragsholder?

Vil du gerne se og høre mere om, hvordan du kan indrette din have, skaber et rigt fugleliv og langstrakt blomstring i din have, så den er til at holde og holder? Så er du velkommen til at kontakte mig .

Jeg brænder for at holde foredrag om hvordan du indretter din personlige have, vælger spændende, sunde og sikre planter og livet i haven. Mine foredrag er både for dig, der er ny i haven og for dig, der er erfaren haveejer. Jeg underviser professionelt gartnere på Gartnerskolen om bl.a. stauder, havedesign og sunde og nemme planter og nyder at holde foredrag for haveinteresserede på alle niveauer.

Jeg holder bl.a. foredrag om:

Har du andre ønsker til foredrag?

Hvis du har andre emner om haven, planter eller dyreliv i haven, som du gerne vil høre et farverigt foredrag om, der er fuld af levende ord og billeder, så er du velkommen til at kontakte mig på haveriget@gmail.com. Fortæl mig gerne, hvad du ønsker at høre om, hvor og hvornår foredraget skal holdes og hvad der er vigtigt for dig at få med i foredraget. Så vil jeg gerne hjælpe dig, hvis emnet er et af de fagområder, som jeg har indgående faglig og praktisk viden om.

Pris for haveforedrag

I 2019 er prisen for mine faste haveforedrag 4.000 kr.  Her får du et aftenforedrag på ca. 2 x 1 time, der er rigt illustreret med ord, fotos og eksempler på haveplaner, som jeg har tegnet og artikler, som jeg har skrevet.

Kørsel afregner jeg efter Statens takster, der er 3,56 kr. pr. km i 2019 og 125 kr. pr. halve times kørsel fra Hadsten.