Er du dus med Havens fugle?

IMG_4360

Nyder du at opleve et rigt liv i haven fuld af gratis glæder? Vil du gerne opleve et levende foredrag med ægte fotos, farverige fortællinger og gode tip?  Så er foredraget ‘Er du dus med himlens fugle’ måske en ide til dig, din forening eller bibliotek?

Sådan får du et rigt liv med fugle i haven

‘Er du dus med himlens fugle og skovens grønne træer? Så har du fundet ind til det der gør livet allermest værd’ sang Poul Reichhardt.

Og ja, det er en lise for sjælen, ren terapi og naturoplevelser for hele familien, når du får besøg af fugle i din have.

Glæden ved det enkle og mangfoldige liv af fugle i haven kan blive en sjov oplevelse for alle – ung som ældre. Med nogle enkle fif om foder, vand, redekasser, plantevalg og indretning af din have kan du lokke langt flere farverige fugle til din have.

Her får du et foredrag fuld af fugleoplevelse og farverige fotos som er skudt med mit eget kamera og giver dig rig inspiration og tips til, hvordan du kan nyde fuglene og indrette din have, så du får flere af Danmarks dejlige fugle. Jeg er selv vild med et rigt fugleliv i haven og skriver gerne om dem (blandt andet i den tidligere artikel-serien ‘Dit dyreliv’ i Haveselskabets magasin Haven).

  • Hør hvordan du med nemme tips lokker flere fugle til netop din have
  • Få bedre kendskab til nogle af havens mange skønne fugle
  • Hør sjove historier og se fængslende fotos af fugle fra det virkelige haveliv
  • Få inspiration til, hvordan du med enkle greb om foder, vand, plantevalg og redemuligheder kan indrette din have så du får en spændende gæsteliste af fjerede venner i din have
  • Tag gerne nogle af dine egne stjernestunder sammen med fuglene i din have med til at dele.

Kontakt mig på haveriget@gmail.com, hvis du gerne vil høre nærmere om mit fugleforedrag.